ZWEMMEN BIJ VITAL

Neem een verfrissende duik na een intensieve training of ontspan in het heerlijke, verwarmde (31 graden) zwembad. Zwemmen is ontzettend goed voor je spieren en gewrichten. Voor zowel de recreatieve zwemmer als de fanatieke trainer is er plek in het water.  

VITAL AQUA

In ons verwarmde binnenzwembad, in ondiep water, is Vital Aqua een combinatie van cardio-, spier- en mobiliteitstraining. Niet alleen een verantwoorde manier van bewegen, maar ook goed voor het opbouwen en behouden van de conditie en het spieruithoudingsvermogen.

SCHOON EN VITAAL WATER

UIT EIGEN BODEM

Ons zwembad is uniek door de samenstelling van het water. Al het benodigde water komt uit 2 grondwaterbronnen. Voordat het water het gebouw in gaat zorgt een vitalisator ervoor dat de structuur van het water geoptimaliseerd wordt. Door het gebruik van zoutelektrolyse zetten we op een natuurlijke manier zout om tot chloor. Hierdoor worden de positieve gezondheidseffecten van zout toegepast voor onder andere de huid.  

ZWEMLES SUPERSPETTERS

Voor kinderen vanaf 4 jaar biedt Vital Centre in Raalte zwemlessen met de KNZB-zwemlesmethode SuperSpetters. Met deze methode en met veel persoonlijke aandacht leren kinderen op een leuke manier goed zwemmen.