In deze les is het voornaamste doel lekker blijven bewegen tijdens de zwangerschap; ieder op haar eigen niveau. Op toffe muziek trainen we zowel kracht als cardio. Bij kracht ligt de focus op oefeningen die de armen, benen en de onderrug versterken, en er zal aandacht zijn voor het versterken van de bekkenbodem. Wanneer we cardio trainen is dit op het behoud van conditie; we zullen dus niet hoog in onze hartslag gaan werken.
Elke les zal er uitgelegd worden wat wel en niet kan met betrekking tot oefeningen, zodat je wellicht die week nog eens voor jezelf kan trainen. Ook zullen we elke les focussen op je ademhaling; als je namelijk al vroeg in de zwangerschap leert hoe je je ademhaling kan controleren zal dit je ondersteunen tijdens de bevalling. Je kan in deze les instromen vanaf 12 weken tot maximaal 37 weken, mits het goed voelt voor jou, en uiteraard met goedkeuring van de verloskundige.
[10:41, 29-10-2021] +31 6 10904337: Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling centraal staan. De grootste focus ligt op het soepel houden en versterken van je ‘core’ (rompgebied), wat het risico op blessures vermindert.

Event Timeslots (1)

Zaterdag
-
admin admin