fbpx

SPORTAANBOD

Individueel of in groepsverband sporten, het kan bij Vital Centre. Of je nu begint met sporten of al geoefend bent, onze professionele en enthousiaste trainers en coaches zorgen ervoor dat je blijft terugkomen. Bij Vital Centre staat bewegen in een veilige omgeving voorop. Ervaar het gemak van vrije fitness bij Vital Centre: sporten wanneer je wilt, mét goede begeleiding. Dat is wat wij je bieden. Persoonlijke aandacht bieden wij al sinds 1988, nu in de stijl van 2021. Sport je liever in een groep? Laat je motiveren en begeleiden door instructeurs die van elke les een beleving maken. Hoe zorgen we ervoor dat je bezoek aan de sportschool veilig is in tijden van corona? Alle informatie over de coronamaatregelen vind je in onze nieuwsbrief..

FITNESS

Afvallen, werken aan een betere conditie of meer spierkracht opbouwen? In onze fitnesszaal van 800m² werk je gericht en met ervaren coaches aan je persoonlijke doelen.

De fitnesszaal heeft verschillende trainingszones. De hoogwaardige Technogym apparatuur vormt het centrale deel, met daaromheen veel vrije en dynamische trainingsruimte. De coaches van Vital Centre hebben ieder hun eigen expertise, zodat er altijd passende kennis is om jou te helpen. Samen met je eigen coach ontwerpen we jouw route.

GROEPSLESSEN

Variatie in het sporten en samen met anderen maakt het alleen maar leuker! Met ruim 80 lessen hebben we een enorm divers aanbod: looptraining, yoga, Body Attack, spinning en nog veel meer. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs geven Less Mills trainingen, maar ook onze zelf ontworpen Vital-lessen.

PERSONAL TRAINING

Met Club Vital zetten we je dromen om in haalbare doelen en begeleiden wij je bij iedere stap van deze weg. In onze exclusieve studio leveren we personal training en coaching op maat, onder begeleiding van gecertificeerde personal trainers en coaches (op het gebied van (kracht) training, leefstijl, voeding en op mentaal vlak). Ons doel is om jou met meer energie én een glimlach de deur uit te laten stappen.  

BEDRIJFSFITNESS

Vitale mensen versterken elkaar.

Gezonde medewerkers zijn positiever en productiever. Onderzoeken tonen aan dat een goed bedrijfsfitnessprogramma het ziekteverzuim terugdringt. 

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Dit kan via de werkkostenregeling (WKR). Vital Centre heeft een samenwerking met bedrijfsfitness Nederland. Een gebruiksvriendelijk platform wat werknemer, werkgever en sportschool ontlast door alles samen te brengen. Wil je meer informatie of je aanmelden kijk dan op www.bedrijfsfitnessnederland.nl.

Heb je als werkgever interesse om bedrijfsfitness rechtstreeks bij Vital Centre af te sluiten. Neem dan contact met op met l.harink@vitalcentre.nl

Vital Centre laaste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en activiteiten

zomerdeal sportschool raalte

MEGA ZOMERACTIE!

Ben jij nog geen lid? Dan profiteer je nu van een ongelooflijke korting op een 3-maanden abonnement en mag je bovendien de hele zomer GRATIS padellen, tennissen of squashen bij Moovv tijdens daluren!

Volwassenen: €155,- (€ 80,85 vital korting) voor 3 maand!
Voor de jeugd: € 115,- (€ 56,25 vital korting) voor 3 maand!

+ je bespaart nog eens per keer dat je gaat sporten bij Moovv!

Meer info? Die vind je hier!

AANMELDEN:

Edwin

Swen

Ineke