GENIET BIJ VITAL CENTRE

De Vital loungebar is een gezellige bar en loungeruimte waar je voor of na de training ontspannen met je sportmaatjes kunt afspreken met een verse jus, een gezonde shake of gewoon een kop verse koffie. Bij ons drink je koffie van Mocca d’Or. De bonen van Mocca d’Or worden al jaren gebrand volgens de Slowroast methode. Dit roosterproces kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen zo wel het best tot hun recht.   

Wil je feestje geven? Een feest tot 100 personen verzorgen wij graag. Het wordt er één om nooit te vergeten. Combinaties zijn mogelijk met andere faciliteiten, bijvoorbeeld zwempret voor de kinderen of met externe activiteiten.

BAR/LOUNGE

De Vital loungebar is een heerlijke plek om je training af te sluiten. Daarom hebben wij een gezellige, ontspannen bar en lounge ruimte waar je heerlijk met je sportmaatjes voor of na de training kunt genieten van een verse jus, een gezonde shake of gewoon een goeie kop koffie.

BRASSERIE VITAL

Een feest om nooit te vergeten… 

Wij verwelkomen je gasten graag op een feest dat je blijft herinneren. Van een wandeling gecombineerd met een High Tea of lunch tot een feest met liveband inclusief buffet, niks is ons te gek. Heb jij een ander idee? Wij helpen je graag dit te realiseren. Dit alles kan gecombineerd worden met al onze faciliteiten zoals zwempret voor de kinderen.  

 

KINDEROPVANG

Als de kinderen het naar hun zin hebben kunnen de ouders met een gerust hart sporten… 

Wij helpen je zo veel mogelijk bij het behalen van jouw doelstelling. Het is daarom belangrijk dat je kan sporten wanneer je dat wilt, ook als je jonge kinderen hebt. Vital Centre is de oplossing voor de sportende mama’s, papa’s, opa’s en oma’s. Je kunt jouw kinderen op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend gratis onderbrengen bij onze kinderopvang. Onder enthousiaste en professionele begeleiding van Anneke en Agnes kunnen de kinderen heerlijk spelen met leeftijdsgenootjes.

EEN PASSENDE

VERGADERRUIMTE

De diverse grote en kleine ruimtes maken Vital Centre uiterst geschikt voor het organiseren van vergaderingen, presentaties, workshops en bijeenkomsten. Kleine, besloten vergaderingen of presentaties voor grote groepen; wij zorgen voor een passende ruimte en organiseren je dag tot in detail.  

Combineer de vergadering met een actieve training, groepsles of één van onze andere faciliteiten. Geniet van een vitale lunch, smaakvol diner of een gezellige borrel in onze bar/lounge.