INDIVIDUELE COACHING

Bij Vital Centre staan beleving, sfeer, service en kwaliteit voorop. Daarom hebben wij sinds oktober 2021 een nieuwe PT-studio, waarin individueel contact en coaching nog beter mogelijk zijn. Met Club Vital zetten we je dromen om in haalbare doelen, wij begeleiden je in iedere stap van deze weg tijdens exclusieve personal training in Raalte.

EXCLUSIEVE

PERSONAL TRAINING​

Om jouw doelen te kunnen bereiken, start ieder traject met een gezondheidsscan met onze InBody. Aan de hand van deze uitgebreide medische analyse brengen we jouw beginsituatie in kaart en ontwikkel je samen met je coach een routeplan.   

De personal trainers en coaches van Club Vital helpen je richting geven naar een gezondere versie van jezelf. Naast hulp bij het fysieke gedeelte, willen we je graag ondersteunen in alle andere uren van de week. Welke (on)gezonde patronen heb je? Hoe slaap je? Hoe voel je je? Door vragen te stellen, krijgen wij inzicht in je persoonlijke situatie. Wij helpen je je leefstijl aan te passen op een manier die bij jou past. Wij staan voor duurzame verandering, maar kunnen het natuurlijk niet alleen. 

Personal training, duo/small group training of voedingsbegeleiding? Een, twee of vier keer week? Gebruikmaken van andere diensten binnen Vital Centre? Of wil je dat we meedenken in het schetsen van jouw routekaart? Vrijblijvend proberen, de sfeer of de espresso proeven of meer informatie? Kom langs of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Edwin

Tom

Farhad

Christiaan

Swen

EDWIN

Mijn passie ligt voornamelijk in de triathlon en wielersport. Daarnaast vind ik het heerlijk om uren rond te joggen op de Sallandse heuvelrug. Ik heb een ongelofelijke drive en passie om samen met jou de uitdaging aan te gaan zodat sporten meer is dan zomaar een uurtje sporten. Ik wil heel graag jouw steun in je rug zijn, om dan gezamenlijk te gaan voor jouw doel en te werken aan een gezonde leefstijl. Niets houd je dan ook meer tegen als je met mij jouw uitdaging aan durf te gaan. Ik geef je het vertrouwen terug, wordt jouw uitdaging de mijne? 

TOM

Heb jij nou een doel voor ogen, maar lukt het jou niet om dit alleen te realiseren? Dan wil ik je graag helpen dit doel te bereiken! Ik hou van een persoonlijk aanpak waarbij we kijken naar jou en hoe jij weer vitaal wordt of blijft. Laat je verrassen door de verschillende trainingen en ga samen met mij de uitdaging aan om jezelf te veranderen.  

Ik ben er voor mensen die slimmer willen trainen in plaats van harder. Vanuit de Academie Lichamelijk Oefening (Calo) ben ik eerst het onderwijs ingegaan als leraar Lichamelijke Oefening. Daarna ben ik in de Fitnessbranche terecht gekomen wat ik al jaren met erg veel plezier doe. Ik heb naast de opleiding L.O. en Personal Training (LAPT) ook nog diverse cursussen gevolgd zoals KinesisBosu en core-stability 

Met kennis, enthousiasme en een lach krijg je iedereen aan het sporten. Time to shine! 

FARHAD

Wil jij je energieker voelen en ondertussen beter in balans zijn? Je zelfvertrouwen, conditie, kracht, snelheid en coördinatie een boost geven? Ik help je hierbij met personal bokstraining 

Boksen is altijd mijn passie geweest. Dit doe ik al vanaf mijn 9e waarbij ik ook aan lokale en landelijke wedstrijden binnen Sovjet-Unie (USSR) op hoog niveau heb deelgenomen in Minsk (Wit-Rusland). Deze professionele begeleiding neem ik mee, zodat jij snel en op een effectieve manier jouw doelen behaalt. Ik geef zowel één-op-één uitdagende trainingen als small group trainingen (maximaal vier deelnemers).  

Boksen bij Vital is voor iedereen toegankelijk van recreatief tot professional, van jong tot oud. Het is de meest uitdagende sport die er is: het verlegt je grenzen en geeft je een enorme kick. Ga samen met mij deze uitdaging aan! 

CHRISTIAAN

Ik help jou graag je gewenste resultaat te bereiken wat jij voor ogen hebt. Op zowel mentaal als fysiek vlak sta ik je bij en laat ik je net dat stapje verder zetten. Met mijn jarenlange ervaring als beweegcoach en personal trainer zorg ik ervoor dat elke training uitdagend en afwisselend is. Hoe lang je ook bij mij traint je traint met een hoge intensiteit, veilig en functioneel. De vertaalslag maken van trainen naar bewegingen die onderdeel zijn van het dagelijks leven is wat mij motiveert. Op dit moment volg ik de opleiding Psychisch Motorisch therapeut. Ik zoek de oplossing in de manier hoe jij je beweegt (lichaamstaal/houding) en hoe jij je lichaam ervaart. Ik ben straight to the point en accepteer geen smoesjes maar ik geef jou het vertrouwen dat jij kunt bereiken wat je al jarenlang voor ogen hebt. Jij hebt een wens en samen vervullen we die. 

“Your Body can stand almost anything it’s your mind that you have to continue.”

SWEN

Mijn passie en ervaring voor voeding, fitness en met name de krachtraining wil ik graag met je delen. Vele uren heb ik geïnvesteerd in opleidingen en het grondig verzamelen van informatie over alles wat er te vinden is over krachttraining en voeding. Wil jij informatie over slim trainen toegespitst op jouw situatie? Ik zorg ervoor dat jij op een efficiënte en vooral ook gezonde en manier je doelen kan behalen en deze op lange termijn kan behouden. Met mijn veelzijdige ervaring met krachttraining help ik je om je sterk en gezond te voelen in een goed getraind lijf. Dit vertaal ik voor je naar een gezondere leefstijl.  

Zoek jij iemand met inlevingsvermogen en humor? Wat ik van klanten terugkrijg is dat ik met mijn open persoonlijkheid makkelijk een connectie maak waar mensen zich snel bij om hun gemak voelen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou als persoon maar ook in de ontwikkeling van je gezondheid.    

Mijn motto is: “Commit to be fit” 

BOKSEN EN

SMALL GROUP TRAINING

Met boksen ben je even helemaal weg van de dagelijkse dingen. Het helpt je focussen. Figuurlijk en letterlijk, want je oog-handcoördinatie wordt ook beter. Deze focus neem je automatisch mee in het dagelijks leven. Natuurlijk geeft het boksen je een veiliger gevoel. Je voelt je niet alleen sterker, je bent ook sterker geworden en kunt je beter verdedigen. Armen, rug, benen, schouders, buik, heupen, voeten: allemaal worden ze gebruikt in de verschillende stoten en het ontwijken. Bovendien verbrand je vet optimaal door de combinatie van cardio en kracht. Je bouwt conditie en incasseringsvermogen op en het is een hele gezonde manier om van je stress af te komen. 

Voor de PT Boxing Training maak ik aan de hand van jouw beginsituatie een persoonlijk plan. Deze training is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar en duurt 60 minuten. Naast een persoonlijke Boxing Training bieden wij ook Small Group Boxing Training aan. Deze bestaat uit een vaste groep van 3 of 4 personen en is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar. Gezamenlijke doelstelling en plezier staan centraal tijdens deze 60 minuten durende training.