fbpx

Personal training

INDIVIDUELE COACHING

Bij Vital Centre staan beleving, sfeer, service en kwaliteit voorop. Daarom hebben wij sinds oktober 2021 een nieuwe PT-studio, waarin individueel contact en coaching nog beter mogelijk zijn. Met Club Vital zetten we je dromen om in haalbare doelen, wij begeleiden je in iedere stap van deze weg tijdens exclusieve personal training in Raalte.

EXCLUSIEVE

PERSONAL TRAINING​

Om jouw doelen te kunnen bereiken, start ieder traject met een gezondheidsscan met onze InBody. Aan de hand van deze uitgebreide medische analyse brengen we jouw beginsituatie in kaart en ontwikkel je samen met je coach een routeplan.   

De personal trainers en coaches van Club Vital helpen je richting geven naar een gezondere versie van jezelf. Naast hulp bij het fysieke gedeelte, willen we je graag ondersteunen in alle andere uren van de week. Welke (on)gezonde patronen heb je? Hoe slaap je? Hoe voel je je? Door vragen te stellen, krijgen wij inzicht in je persoonlijke situatie. Wij helpen je je leefstijl aan te passen op een manier die bij jou past. Wij staan voor duurzame verandering, maar kunnen het natuurlijk niet alleen. 

Personal training, duo/small group training of voedingsbegeleiding? Een, twee of vier keer week? Gebruikmaken van andere diensten binnen Vital Centre? Of wil je dat we meedenken in het schetsen van jouw routekaart? Vrijblijvend proberen, de sfeer of de espresso proeven of meer informatie? Kom langs of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Edwin

Ineke

Swen

EDWIN

Mijn passie ligt voornamelijk in de triathlon en wielersport. Daarnaast vind ik het heerlijk om uren rond te joggen op de Sallandse heuvelrug. Ik heb een ongelofelijke drive en passie om samen met jou de uitdaging aan te gaan zodat sporten meer is dan zomaar een uurtje sporten. Ik wil heel graag jouw steun in je rug zijn, om dan gezamenlijk te gaan voor jouw doel en te werken aan een gezonde leefstijl. Niets houd je dan ook meer tegen als je met mij jouw uitdaging aan durf te gaan. Ik geef je het vertrouwen terug, wordt jouw uitdaging de mijne? 

SWEN

Mijn passie en ervaring voor voeding, fitness en met name de krachtraining wil ik graag met je delen. Vele uren heb ik geïnvesteerd in opleidingen en het grondig verzamelen van informatie over alles wat er te vinden is over krachttraining en voeding. Wil jij informatie over slim trainen toegespitst op jouw situatie? Ik zorg ervoor dat jij op een efficiënte en vooral ook gezonde manier je doelen kan behalen en deze op lange termijn kan behouden. Met mijn veelzijdige ervaring met krachttraining help ik je om je sterk en gezond te voelen in een goed getraind lijf. Dit vertaal ik voor je naar een gezondere leefstijl.  

Zoek jij iemand met inlevingsvermogen en humor? Wat ik van klanten terugkrijg is dat ik met mijn open persoonlijkheid makkelijk een connectie maak waar mensen zich snel bij om hun gemak voelen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou als persoon maar ook in de ontwikkeling van je gezondheid.    

Mijn motto is: “Commit to be fit” 

Ineke

Met mijn pedagogische achtergrond geniet ik van het werken met mensen. Iedere persoon is anders en heeft mijns inziens een andere aanpak nodig die voor hem/haar werkt. Dit sociale aspect gecombineerd met ervaring op het gebied van pilates en (stabiliteits)training komen samen in mijn manier van werken. Ik richt mij op functionele trainingen met de focus op core stability, flexibiliteit/mobiliteit, houding en versterken van het hele lichaam. Dit zorgt ervoor dat je jezelf krachtiger voelt, minder last hebt van pijntjes en lekkerder in je vel gaat zitten. Niet alleen in je lijf, maar ook in je hoofd. Ook op gebied van voeding kun je bij mij terecht. Door middel van lichaamsmetingen bepalen we wat jij nodig hebt om je doelen op gebied van lichaamssamenstelling te bereiken. Wil jij je graag energieker en vitaler voelen, zowel fysiek als mentaal? Ik ga graag met je aan de slag! 

Edwin

Swen

Ineke

Vital Centre laaste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en activiteiten

zomerdeal sportschool raalte

MEGA ZOMERACTIE!

Ben jij nog geen lid? Dan profiteer je nu van een ongelooflijke korting op een 3-maanden abonnement en mag je bovendien de hele zomer GRATIS padellen, tennissen of squashen bij Moovv tijdens daluren!

Volwassenen: €155,- (€ 80,85 vital korting) voor 3 maand!
Voor de jeugd: € 115,- (€ 56,25 vital korting) voor 3 maand!

+ je bespaart nog eens per keer dat je gaat sporten bij Moovv!

Meer info? Die vind je hier!

AANMELDEN: