SPORT VOOR IEDEREEN

Sinds 1988 is Vital Centre een begrip in de omgeving als kenniscentrum op het gebied van gezondheid. Vanaf het begin is het ons doel om iedereen op zijn of haar eigen niveau te laten bewegen. We creëren een veilige sportomgeving waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de leeftijd. Wij willen een toegankelijke sport- en recreatieplek zijn voor iedereen.

ONS TEAM

Samen zetten we ons in voor een maximaal effect. Als team hebben we oog voor de persoon en bieden we de handvatten die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarbij werken we volgens de VITAL-kernwaarden: 

Verantwoordelijkheid
Initiatief
Team
Aandacht
Lach.

.

ONZE LEDEN

Onze leden zijn het belangrijkste voor ons bedrijf. We zijn trots op de grote verscheidenheid van mensen. En zien het als kracht een grote doelgroep te kunnen aanspreken. Bij Vital Centre kun je een leven lang bewegen.

Voor de jongste kinderen hebben we kinderopvang in de ochtenden. Met onze zwemschool Zweminstituut Salland leren we kinderen een leven lang plezier hebben in zwemmen. Ook na het behalen van een zwemdiploma zijn er diverse mogelijkheden om te blijven sporten en spelen. Ieder niveau kan bij Vital Centre terecht, van olympische sporter tot marathonkampioen Netflixen.

OVER VITAL CENTRE

In september 1988 begonnen Edwin en Jacqueline Ophof in voormalig café De Lindeboom met het toen nog onbekende fitness. Het avontuur heeft sindsdien vele transformaties ondergaan.

Vanaf het begin stond het plezier van de sporter centraal. Onze overtuiging is dat vitale mensen stralen; het is onze missie hier een bijdrage aan te leveren. Alle facetten van Vital Centre richten zich op onze drie pijlers: sport, gezondheid en welzijn. Met een ruim aanbod aan groepslessen, voedingsprogramma’s, fysiotherapie, zwembad, horeca tot schoonheids- en massagesalon. Deze en andere faciliteiten zorgen voor een ongedwongen sfeer, waarin we je graag welkom heten.

Professionaliteit en een prettige sfeer staan voorop. We hebben plezier in wat we doen: onze gasten laten bewegen op een verantwoorde manier. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, gezond of met een beperking, sportief of recreatief, alles op je eigen niveau.

Vital Centre wil zich de komende jaren meer en meer inzetten als multidisciplinair gezondheidscentrum. Preventieve gezondheidszorg moet onderdeel uitmaken van onze samenleving. Als officieel preventiecentrum willen wij kartrekker zijn en verbinding leggen tussen zorg, sport en gezondheid.

Vital Centre is op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe collega? 

Vital Centre is al 34 jaar een familiebedrijf waar passie voor persoonlijke aandacht en optimale beleving hoog in het vaandel staan. We willen dat leden met plezier komen sporten en ontspannen. We kiezen voor een andere positionering dan de meeste sportscholen, waarbij we streven naar de optimale balans tussen inspanning en ontspanning. Als we vooruitkijken naar de toekomst willen we sport, leefstijl en welzijnsaspecten een nog groter onderdeel maken van onze organisatie en het aanbod. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar diverse mensen die ons team komen versterken. Zoals: 
– Schoonmakers
– Personal trainer
– Balie personeel
– Onderhoudsmedewerker
– Zweminstructeurs
– Spinning instructeur. 
Kijk hierover voor meer informatie over de diverse vacatures. Staat je vacature er niet tussen maar denk jij wel in ons team te passen en wat voor ons te kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons te mailen!  

Vacature schoonmaak medewerker m/v

Wij zijn op zoek naar een extra collega die ons schoonmaak team wil komen versterken. 

Wij zoeken iemand: 
* Voor schoonmaak werkzaamheden op de zaterdagmiddag van 14.00 tot 18.00u;
* Die positieve inzet toont en zelf initiatief neemt;
* Die van aanpakken weet en dit het liefst in een gezellig team doet.

Ben jij die allesreiniger of ken je iemand anders? Mail dan naar Jacqueline! J.ophof@vitalcentre.nl.

PS Naast uiteraard salaris mag je ook gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten

Vacature Baliemedewerker m/v

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor +/- 12 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij hebben namelijk een erg leuke functie openstaan als baliemedewerker. Wij zoeken een spontane, energieke en gezellige balie collega. De uren die op dit moment in te vullen zijn ? (Met in de toekomst eventueel zicht op meer uren):
Dinsdag avond van 19.30 tot +/- 23.30u (incl schoonmaak).
Vrijdag van 15.00 tot 22.30u 1 x in de 2 weken.
Zaterdag van 10.00 tot 17u. (incl schoonmaak)
Zondag van 10.00 tot 15.00u 1 x in de 4 weken.

Jij bent het gezicht van Vital Centre en het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent goed in het onderhouden van sociale contacten met de leden. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende receptiewerkzaamheden. Zoals het ontvangen van de leden, beantwoorden telefoon, mailcontact. Tevens help je ook achter de bar waar klantgerichtheid een must is. Dit alles in combinatie met schoonmaakwerkzaamheden. Je moet snel kunnen schakelen tussen verschillende taken zodat elke klant tevreden de deur uitloopt.

Ben jij klant- en servicegericht en zie jij jezelf wel werken in een enthousiast team? Reageer dan direct op deze veelzijdige functie en mail je CV en een korte toelichting over jezelf naar Jacqueline Ophof, j.ophof@vitalcentre.nl.

Vacature onderhoudsmedewerker

Als onderhoudsmedewerker bij Vital Centre ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van ons centrum en het bijhouden van de gebouwen en terreinen. Je bent een echte duizendpoot en hebt ervaring met verschillende werkzaamheden, zoals het vervangen van lampen, repareren van apparaten en uitvoeren van kleine kluswerkzaamheden. Als onderdeel van ons team hou je natuurlijk oog voor onze bezoekers en zorg je ervoor dat zij zorgeloos kunnen inspannen en ontspannen.

Wat ga je doen?

 • Onderhoud van onze sportschool en gebouwen, zoals het bijhouden van de verlichting, repareren van apparaten en uitvoeren van kleine verbouwingen.
 • Onderhoud van het zwembad en de verschillende installaties (wij leren je alles wat je moet weten). 
 • Onderhouden van de uitstraling van ons terrein, zoals pandonderhoud en groenvoorziening.
 • Signaleren van eventuele problemen en deze oplossen.
 • Zorgen voor een nette en opgeruimde werkplek.
 • Andere voorkomende werkzaamheden, zoals het assisteren bij evenementen en het uitvoeren van facilitaire taken.

Wat krijg je daarvoor?

 • Een baan in een sportieve en gezellige omgeving met voordelen voor jou (en gezin).
 • Een marktconform salaris.
 • De vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, grotendeels zelf in te delen.
 • Enthousiaste collega’s in een super leuk team.
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Wat is belangrijk?

 • Deze functie is voor ~20 uur per week.
 • Je hebt werkervaring en kunt zelfstandig werken.
 • Je bent proactief en kunt goed communiceren.
 • Je hebt oog voor detail en streeft naar kwaliteit.
 • Je vindt het leuk om in een sportieve omgeving te werken.

Ben jij de onderhoudspersoon die wij zoeken en ben je klaar voor deze uitdaging? Of heb je nog vragen? We nodigen je graag uit voor een kopje koffie. Stuur je motivatie en cv naar Jacqueline Ophof; j.ophof@vitalcentre.nl.

VACATURE

Personal Trainer

Als personal trainer bij Vital Centre ben je van groot belang. Jij zorgt ervoor dat specifieke trajecten met PT-klanten deskundig en succesvol verlopen. Je voert uitgebreide metingen uit, maakt heldere doelstellingen met klanten en helpt ze bij iedere stap op weg daar naar toe in onze exclusieve PT-studio bij Club Vital. Je bent niet alleen geïnteresseerd in de beste oefening voor ieder individu, maar stelt ook de juiste vragen om mensen goed te begrijpen.

Wat ga je doen?
• Je begeleidt onze klanten in individuele trajecten op het gebied van beweging, voeding en mindset.
• Je weet elke training uitdagend op ieders niveau te maken en kijkt verder dan alleen doelstellingen.
• Je maakt je klanten niet alleen moe maar leert ze ook echt beter bewegen.
• Je bent proactief in het genereren van nieuwe klanten voor Club Vital.

Wat krijg je daarvoor?
• Een baan in een sportieve omgeving met voordelen voor jou (en gezin).
• Een goed gevoel; jij helpt mensen gezonder te leven!
• De vrijheid om eigen projecten op te zetten en je eigen expertises verder te ontplooien.
• Mogelijkheden om je personal training uit te breiden richting bedrijven.
• Werken binnen een gezellig en professioneel team.
• Marktconform salaris met bonusregeling voor gegeven PT sessies.
• Opleidingsbudget om je verder te ontwikkelen.

Wat is belangrijk?
• Wij durven het aan om je een vast dienst verband aan te bieden voor minimaal 20 uur per week met een proeftijd van een half jaar. Je hebt de mogelijkheid om de uren uit te breiden door fitness of leefstijlcoaching. Alles is bespreekbaar.
• Je hebt een aantal jaren werkervaring en je eigen expertise(s).
• Je bent flexibel en je bent bereid om avonden te werken.
• Je bent pro-actief in je eigen taken maar ook in teamverband pak je graag dingen op.

Jouw baan?!
Ben jij die mensenmens die we zoeken, of heb je nog wat vragen? We nodigen je graag uit voor een heerlijke cappuccino of kop thee. Stuur je motivatie en cv naar Jacqueline Ophof; j.ophof@vitalcentre.n

Vacature Zweminstructeur

Wil jij de kinderen leren zwemmen op een leuke en veilige manier?
Als Zweminstructeur bij Zweminstituut Salland ben je van groot belang. Jij zorgt ervoor dat de kindjes veilig kunnen zwemmen. We geven zwemles in kleine groepjes waardoor je alle aandacht voor je leerlingen hebt. Wanneer kinderen dankzij jouw inzet het volledige zwem-abc hebben behaald, zwaai je ze met trots uit!

Wat ga je doen?
Als zweminstructeur geef je op zelfstandige en enthousiaste manier zwemles aan kinderen in de leeftijdscategorie 4-10 jaar. Binnen het zweminstituut werken we niet met badjes maar met niveaus waardoor je op een gedifferentieerde manier les geeft. Zowel voor jou als lesgever als voor de kinderen betekend dit dus veel afwisseling.

Wat is belangrijk?

 • De functie is voor minimaal 10 uur per week, in overleg meer.
 • Je werkt om het weekend. Wil je elke weekend werken kan dat ook.
 • In overleg een vaste dag doordeweeks.
 • Heb je nog geen diploma’s maar zie je dit helemaal zitten? Reageer vooral!

Wat krijg je daarvoor?

 • Een baan in een sportieve omgeving met voordelen voor jou (en gezin).
 • Contract met uitzicht op een vast dienstverband of op ZZP basis.
 • Enthousiaste collega’s in een super leuk team.
 • Uiteraard een marktconform salaris.
 • Goede begeleiding en opleidingsbudget om je verder te ontwikkelen.

Jouw baan?!

Zie jij je al bij ons aan de badrand staan? Of heb je nog vragen? We nodigen je graag uit voor een heerlijke cappuccino of kop thee. Stuur je vragen of motivatie en cv naar Jacqueline Ophof; j.ophof@vitalcentre.nl

Spinning instructeur:

Sportief met een passie voor fietsen die het leuk vindt een groep mensen te ‘entertainen’ en te motiveren tijdens een fanatieke les. Ervaring met fietsen/spinning is een pre, lesgeefervaring is fijn maar indien je hierover niet beschikt kun je intern door ons opgeleid worden. Beschikbaar in de ochtenden en avonden.

Zie jij jezelf terug in bovenstaande vacatures? Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden je een sportieve werksfeer, de leukste collega’s en vele andere voordelen. Ben je minimaal 16 jaar en heb je zin in een uitdaging? Mail je CV en een korte toelichting waarom we jou moeten spreken naar j.ophof@vitalcentre.nl