fbpx

SPORT VOOR IEDEREEN

Sinds 1988 is Vital Centre een begrip in de omgeving als kenniscentrum op het gebied van gezondheid. Vanaf het begin is het ons doel om iedereen op zijn of haar eigen niveau te laten bewegen. We creëren een veilige sportomgeving waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de leeftijd. Wij willen een toegankelijke sport- en recreatieplek zijn voor iedereen.

ONS TEAM

Samen zetten we ons in voor een maximaal effect. Als team hebben we oog voor de persoon en bieden we de handvatten die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarbij werken we volgens de VITAL-kernwaarden: 

Verantwoordelijkheid
Initiatief
Team
Aandacht
Lach.

.

ONZE LEDEN

Onze leden zijn het belangrijkste voor ons bedrijf. We zijn trots op de grote verscheidenheid van mensen. En zien het als kracht een grote doelgroep te kunnen aanspreken. Bij Vital Centre kun je een leven lang bewegen.

Voor de jongste kinderen hebben we kinderopvang in de ochtenden. Met onze zwemschool Zweminstituut Salland leren we kinderen een leven lang plezier hebben in zwemmen. Ook na het behalen van een zwemdiploma zijn er diverse mogelijkheden om te blijven sporten en spelen. Ieder niveau kan bij Vital Centre terecht, van olympische sporter tot marathonkampioen Netflixen.

OVER VITAL CENTRE

In september 1988 begonnen Edwin en Jacqueline Ophof in voormalig café De Lindeboom met het toen nog onbekende fitness. Het avontuur heeft sindsdien vele transformaties ondergaan.

Vanaf het begin stond het plezier van de sporter centraal. Onze overtuiging is dat vitale mensen stralen; het is onze missie hier een bijdrage aan te leveren. Alle facetten van Vital Centre richten zich op onze drie pijlers: sport, gezondheid en welzijn. Met een ruim aanbod aan groepslessen, voedingsprogramma’s, fysiotherapie, zwembad, horeca tot schoonheids- en massagesalon. Deze en andere faciliteiten zorgen voor een ongedwongen sfeer, waarin we je graag welkom heten.

Professionaliteit en een prettige sfeer staan voorop. We hebben plezier in wat we doen: onze gasten laten bewegen op een verantwoorde manier. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, gezond of met een beperking, sportief of recreatief, alles op je eigen niveau.

Vital Centre wil zich de komende jaren meer en meer inzetten als multidisciplinair gezondheidscentrum. Preventieve gezondheidszorg moet onderdeel uitmaken van onze samenleving. Als officieel preventiecentrum willen wij kartrekker zijn en verbinding leggen tussen zorg, sport en gezondheid.

Vital Centre is op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe collega? 

Vital Centre is al 34 jaar een familiebedrijf waar passie voor persoonlijke aandacht en optimale beleving hoog in het vaandel staan. We willen dat leden met plezier komen sporten en ontspannen. We kiezen voor een andere positionering dan de meeste sportscholen, waarbij we streven naar de optimale balans tussen inspanning en ontspanning. Als we vooruitkijken naar de toekomst willen we sport, leefstijl en welzijnsaspecten een nog groter onderdeel maken van onze organisatie en het aanbod. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar diverse mensen die ons team komen versterken. Zoals: 
– Aquarobic instructeur
– Schoonmakers
– Zwem instructeurs
– Spinning Wattage instructeur. 
Kijk hierover voor meer informatie over de diverse vacatures. Staat je vacature er niet tussen maar denk jij wel in ons team te passen en wat voor ons te kunnen betekenen? Schroom dan niet om ons te mailen!  

VACATURE

Aquarobic instructeur

Ben jij die echte entertainer aan de rand van het zwembad die wij zoeken?

Wij zoeken voor de donderdagavond een enthousiaste Aquarobics instructeur. In deze druk bezochte les komen ze speciaal voor jou, omdat jij vol passie les staat te geven!. Met jouw creativiteit geef jij onze leden een spetterende les op muziek. Heb je geen ervaring maar ben je wel enthousiast geen probleem. We leiden je graag op.  

Jouw enthousiasme is alles bepalend!

Wat is belangrijk?

– Wanneer we uitval hebben op andere dagen, kunnen we je vragen in te vallen.
– Naast uiteraard salaris mag je ook gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten
– Je bedenkt de invulling van de les, zodat de les uitdagend blijft voor de leden.
– Een goed gevoel; jij helpt mensen gezonder te leven!
– Werken binnen een gezellig en professioneel team.

Zie jij jezelf in het plaatje? Mail dan je CV en motivatie naar Lotte; l.harink@vitalcentre.nl

 

Vacature Zweminstructeur

Wil jij de kinderen leren zwemmen op een leuke en veilige manier?
Als Zweminstructeur bij Zweminstituut Salland ben je van groot belang. Jij zorgt ervoor dat de kindjes veilig kunnen zwemmen. We geven zwemles in kleine groepjes waardoor je alle aandacht voor je leerlingen hebt. Wanneer kinderen dankzij jouw inzet het volledige zwem-abc hebben behaald, zwaai je ze met trots uit!

Wat ga je doen?
Als zweminstructeur geef je op zelfstandige en enthousiaste manier zwemles aan kinderen in de leeftijdscategorie 4-10 jaar. Binnen het zweminstituut werken we niet met badjes maar met niveaus waardoor je op een gedifferentieerde manier les geeft. Zowel voor jou als lesgever als voor de kinderen betekend dit dus veel afwisseling.

Wat is belangrijk?

 • De functie is voor minimaal 10 uur per week, in overleg meer.
 • Je werkt om het weekend. Wil je elke weekend werken kan dat ook.
 • In overleg een vaste dag doordeweeks.
 • Heb je nog geen diploma’s maar zie je dit helemaal zitten? Reageer vooral!

Wat krijg je daarvoor?

 • Een baan in een sportieve omgeving met voordelen voor jou (en gezin).
 • Contract met uitzicht op een vast dienstverband of op ZZP basis.
 • Enthousiaste collega’s in een super leuk team.
 • Uiteraard een marktconform salaris.
 • Goede begeleiding en opleidingsbudget om je verder te ontwikkelen.

Jouw baan?!

Zie jij je al bij ons aan de badrand staan? Of heb je nog vragen? We nodigen je graag uit voor een heerlijke cappuccino of kop thee. Stuur je vragen of motivatie en cv naar Jacqueline Ophof; j.ophof@vitalcentre.nl

Spinning instructeur:

Sportief met een passie voor fietsen die het leuk vindt een groep mensen te ‘entertainen’ en te motiveren tijdens een fanatieke les. Ervaring met fietsen/spinning is een pre, lesgeefervaring is fijn maar indien je hierover niet beschikt kun je intern door ons opgeleid worden. Beschikbaar in de ochtenden en avonden.

Zie jij jezelf terug in bovenstaande vacatures? Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden je een sportieve werksfeer, de leukste collega’s en vele andere voordelen. Ben je minimaal 16 jaar en heb je zin in een uitdaging? Mail je CV en een korte toelichting waarom we jou moeten spreken naar j.ophof@vitalcentre.nl

Schoonmaakvacature raalte

Vacature Schoonmaak

Bij Vital Centre gaan we voor een onberispelijke uitstraling van ons pand en een hartelijke ontvangst voor onze gasten. Als toegewijde schoonmaakmedewerker ben jij de sleutel tot een representatieve omgeving. En zorg je ervoor dat onze gasten een plezierige ervaring beleven.

Als je 16 jaar of ouder bent, vriendelijk richting gasten en kritisch op de details van onze locatie, dan zou jij wel eens de perfecte aanvulling kunnen zijn op ons team!

Functie-eisen

 • Je hebt oog voor detail en een gaat voor netheid.
 • Het werken met een schoonmaakplanning en -protocollen is voor jou geen probleem.
 • Je woont in Raalte of de nabije omgeving.
 • De levendige en hectische omgeving schrikt jou niet af; je gedijt juist in deze dynamische setting.
 • Je vindt het niet erg om op afwisselende tijden te werken. Natuurlijk stemmen we dit met je af.
 • Je bent beschikbaar op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.30u. Maar ook een paar uurtjes door de week in overleg; voor 6 tot 12 uur per week.


Taken en werkzaamheden

 • Kritisch controleren en bijhouden van de netheid en uitstraling van het pand.
 • Schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren volgens het schoonmaakplan, maar je bent ook wendbaar genoeg om snel van taak te wisselen.
 • Bijdragen aan een optimale omgeving voor onze gasten, zowel visueel als hygiënisch.


Wat bieden wij?

 • De ruimte om jouw kritische blik en gastvrije houding te laten schitteren.
 • Vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien en je vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Een passend salaris op basis van jouw achtergrond en ervaring.
 • Voordelen voor jou en je gezin. Niet alleen bij Vital Centre, maar ook bij ons andere bedrijf Moovv kun je gebruik maken van onze producten/diensten.
 • Uitbreiding van de uren als je dat fijn vindt.


Solliciteren

Ben jij die allesreiniger? We willen graag meer over je weten! Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar Jacqueline Ophof: j.ophof@vitalcentre.nl. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe schoonmaakmedewerker bij Vital Centre!

Vital Centre laaste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en activiteiten

Edwin

Swen

Ineke