SPORT VOOR IEDEREEN

Sinds 1988 is Vital Centre een begrip in de omgeving als kenniscentrum op het gebied van gezondheid. Vanaf het begin is het ons doel om iedereen op zijn of haar eigen niveau te laten bewegen. We creëren een veilige sportomgeving waar iedereen zich thuis kan voelen, ongeacht de leeftijd. Wij willen een toegankelijke sport- en recreatieplek zijn voor iedereen.

ONS TEAM

Samen zetten we ons in voor een maximaal effect. Als team hebben we oog voor de persoon en bieden we de handvatten die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarbij werken we volgens de VITAL-kernwaarden: Verantwoordelijkheid, Initiatief, Team, Aandacht, Lach.

.

ONZE LEDEN

Onze leden zijn het belangrijkste voor ons bedrijf. We zijn trots op de grote verscheidenheid van mensen en zien het als kracht een grote doelgroep te kunnen aanspreken. Bij Vital Centre kun je een leven lang bewegen.

Voor de jongste kinderen hebben we kinderopvang in de ochtenden. Met onze zwemschool Zweminstituut Salland leren we kinderen een leven lang plezier hebben in zwemmen. Ook na het behalen van een zwemdiploma zijn er diverse mogelijkheden om te blijven sporten en spelen. Ieder niveau kan bij Vital Centre terecht, van olympische sporter tot marathonkampioen Netflixen.

OVER VITAL CENTRE

In september 1988 begonnen Edwin en Jacqueline Ophof in voormalig café De Lindeboom met het toen nog onbekende fitness. Het avontuur heeft sindsdien vele transformaties ondergaan.

Vanaf het begin stond het plezier van de sporter centraal. Onze overtuiging is dat vitale mensen stralen; het is onze missie hier een bijdrage aan te leveren. Alle facetten van Vital Centre richten zich op onze drie pijlers: sport, gezondheid en welzijn. Met een ruim aanbod aan groepslessen, voedingsprogramma’s, fysiotherapie, zwembad, horeca tot schoonheids- en massagesalon. Deze en andere faciliteiten zorgen voor een ongedwongen sfeer, waarin we je graag welkom heten.

Professionaliteit en een prettige sfeer staan voorop. We hebben plezier in wat we doen: onze gasten laten bewegen op een verantwoorde manier. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, gezond of met een beperking, sportief of recreatief, alles op je eigen niveau.

Vital Centre wil zich de komende jaren meer en meer inzetten als multidisciplinair gezondheidscentrum. Preventieve gezondheidszorg moet onderdeel uitmaken van onze samenleving. Als officieel preventiecentrum willen wij kartrekker zijn en verbinding leggen tussen zorg, sport en gezondheid.

VACATURES

Vital Centre is op zoek naar nieuwe collega’s!
Ben jij of ken jij iemand met een sportieve drive die ons team wil komen versterken?

Wij zoeken:

Spinning instructeur:

Sportief met een passie voor fietsen die het leuk vindt een groep mensen te ‘entertainen’ en te motiveren tijdens een fanatieke les. Ervaring met fietsen/spinning is een pre, lesgeefervaring is fijn maar indien je hierover niet beschikt kun je intern door ons opgeleid worden. Beschikbaar in de ochtenden en avonden.

Zie jij jezelf terug in bovenstaande vacatures? Dan zijn we op zoek naar jou! We bieden je een sportieve werksfeer, de leukste collega’s en vele andere voordelen. Ben je minimaal 16 jaar en heb je zin in een uitdaging? Mail je CV en een korte toelichting waarom we jou moeten spreken naar j.ophof@vitalcentre.nl