Moovv | Tennis, Padel & Squash in Raalte

Met deze slogan “never stop playing” zijn we in 2022 in een nieuw avontuur gestapt, genaamd Moovv! Vlak achter Vital Centre hebben wij in oktober ’23 de nieuwe bestemming voor racketsport in Raalte geopend. Mensen in beweging brengen zit in ons DNA. Wij geloven in plezier, gezelschap, gastvrijheid en het eeuwige spelletje. Een plek waar plezier en toffe horeca samenkomen.

Ons unieke totaalconcept van padel, tennis en squash onderscheidt ons in de regio. Wij zijn gepassioneerd over sport, spel en ontspanning, zodat je het ultieme sportgeluk kunt ervaren. Dit alles in een prachtig vernieuwd pand met een eigentijdse uitstraling en een onweerstaanbaar sportcafé. Een plek waar iedereen zich thuis voelt in een sportieve omgeving.
 
Onthoud, never stop playing at Moovv!

Padel in Raalte

Padel is razend populair en vanaf nu heb je de mogelijkheid om padel in Raalte te spelen! Het is een mix van tennis en squash met vier glazen wanden eromheen. Het is eenvoudig te leren en geschikt voor spelers van alle niveaus. Je speelt het met vier of twee personen waardoor het een sociale en toegankelijke sport is! Kom je het een keer uitproberen?

Tennis in Raalte

Naast padel kun je ook weer komen tennissen in Raalte! We hebben 9 tennisbanen waar je gebruikt van kunt maken! 3 binnen tennisbanen en buiten 6 gravelbanen. Het nieuwe sportcafe is van 09:00 tot 23:30 open voor een drankje en hapje!

Squash in Raalte

Met maar liefst 4 vernieuwde overdekte banen kunnen enthousiaste spelers weer genieten van een spannend potje squash in Raalte

Na een enerverende squashsessie kunnen sporters gebruikmaken van de gloednieuwe kleedkamers om op te frissen. De moderne kleedkamers zorgen voor comfort en gemak. En als je na het sporten nog wilt ontspannen of bijpraten met vrienden, dan is het sportcafé van Moovv de perfecte plek. Geniet van een welverdiend drankje en neem de tijd om te ontspannen in een gezellige sfeer.

Vital Centre laaste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en activiteiten

VITAL ZOMERACTIE

Edwin

Swen

Ineke