fbpx

GEZONDE LEEFSTIJL

Beweging is bij Vital Centre een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl, naast ontspanning, slaap, voeding en mindset. Breng je leefstijl in beweging en ontdek met hulp van onze coaches waar er door middel van zelfzorg winst valt te behalen. Je kunt je immuunsysteem versterken, gezond afvallen, je autonome zenuwstelsel versterken, meer energie ervaren of een sterker brein krijgen en lekkerder in je vel zitten. Als preventiecentrum is Vital Centre meer dan alleen een sportschool: wij helpen je met al je gezondheidsvragen.

Vital Leefstijl Switch

Wil jij graag weten wat het effect is van beweging, voeding en je brein op je gezondheid?

Op 7 maart gaan we van start met de ‘Vital Leefstijl Switch’. Een programma van 16 weken gericht op Vitaliteit en Leefstijl. Bij een gezonde leefstijl denk je meteen aan voeding, toch? Maar het is zoveel meer! Als je vitaler wilt worden, komt er meer bij kijken dan alleen het aanpassen van wat je in je mond stopt. Daarom gaat Ineke met je aan de slag met de volgende 3 pijlers:– Beweging– Voeding– Mindset

Deze pijlers dragen samen bij aan het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid. Wekelijks kom je in een kleine groep van max. 15 deelnemers bij elkaar. Ineke zal je tijdens deze groepsbijeenkomsten intensief begeleiden bij het aanwennen van een gezondere leefstijl. Leerzame workshops worden afgewisseld met gezamenlijke activiteiten. Dit kan een beweegsessie zijn, het ervaren van manieren om beter te ontspannen maar ook een bezoekje aan de supermarkt. Alles om jouw kennis te vergroten en keuzes bewuster te maken. Dit is noodzakelijk om gedragsverandering mogelijk te maken en zo je doelen te bereiken. Dit doe je niet alleen, de dynamiek van de groep gebruiken we om elkaar te stimuleren. Daarnaast helpen (thuis)opdrachten om de kennis direct naar de praktijk te vertalen.

De gezamenlijke bijeenkomsten zullen op dinsdagavond 19.00u  OF vrijdagochtend 10.00u zijn. 

Deelname voor leden van Vital Centre bedraagt 
€ 225,-. Niet-leden kunnen ook deelnemen, je betaald dan € 275,-. (Word je bij aanvang van de Vital Leefstijl Switch lid bij Vital Centre dan betaal je €225,-.)Kosten van de Vital Leefstijl Switch kunnen (in overleg) ook in termijnen betaald worden. Wil jij je vitaler voelen? Heb jij op één of meerdere van deze vlakken een ‘switch’ te maken? Mail dan naar Ineke Eikenaar i.eikenaar@vitalcentre.nl om je op te geven voor deze ‘Vital Leefstijl Switch’! Vind je het fijner om langs te komen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

BODY SUPPORT

Bij Vital Centre helpen wij je vanaf de eerste stap naar gezonde veranderingen. Samen met onze coaches maak je doelstellingen die behaald gaan worden. Tijdelijke oplossingen zorgen voor tijdelijke resultaten, daarom werken wij aan duurzame veranderingen.

Het Body Support programma richt zich op gezond leren eten op een toegankelijke manier. Je krijgt complete weekmenu’s, boodschappenlijsten en een variatielijst. Met behulp van de app kun jij je persoonlijke dieet wensen aanpassen. Je persoonlijke Body Support Coach ondersteunt jou het hele traject. 

Meer informatie of de eerste stap zetten? Neem contact met ons op. 

PREVENTIECENTRUM

Als NL Actief geaccrediteerd Preventiecentrum biedt Vital Centre beweegprogramma’s en trajecten aan onder begeleiding van specialisten. In samenwerking met de huisarts, fysiotherapeut, diëtist en andere betrokkenen verbindt Vital Centre zorg met sport. Bij ons kunnen ook mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, niet aangeboren hersenletsel, reuma, maar ook met overgewicht/obesitas, veilig en met plezier sporten. Het preventiecentrum werkt volgens een afgesproken protocol, waarin metingen en persoonlijke programma’s zijn vastgelegd om je optimaal te begeleiden.

Meer weten over onze beweegprogramma’s of andere zorg-medische vragen? Neem contact met ons op.

FYSIO

Fysiotherapie Salland is een praktijk met locaties in heel Salland waaronder in Vital Centre. De praktijk heeft in de afgelopen jaren een dusdanige groei doorgemaakt dat we nu onze missie / visie nog beter kunnen verwezenlijken.

Dat is namelijk het aanbieden van specialistische fysiotherapie dichtbij de mensen thuis. Met diverse locaties in Raalte en de omliggende buurtdorpen en met een groot team, kan iedereen zich richten op 1 of 2 onderdelen van de fysiotherapie. Wij geloven erin dat je hiermee het maximale voor en met een patiënt kan bereiken.  

Vertrouwen, verbinden, verbazen

Instinct

Als partner van Vital Centre wil Instinct jou de regie geven op je fysieke en mentale gezondheid. Door effectieve en toegankelijke methodes te gebruiken geven de workshops van Instinct je de tools om gezond(er) en sterk(er) te zijn. Onze collega Joey geeft met zijn bedrijf workshops bij Vital Centre in onder andere stress management, beter leren presteren en de Wim Hof Methode. De regie op eigen gezondheid nemen is een centraal thema in de workshops. Hierin gaat het vooral over het leren omgaan met stress, gebruiken van onze ademhaling en andere aspecten van het menselijk lichaam. Kijk voor meer informatie op de website www.instinct.nl.

COACHING

Mentale coaching wordt bij Vital Centre verzorgd door Gemma Lammers. Deze unieke samenwerking ontstond vanuit de behoefte om naast de al bestaande faciliteiten van Vital Centre ook begeleiding aan te bieden op het mentale vlak. Gemma kan ook je bedrijf komen versterken tijdens teambuildingsdagen of andere trajecten. Voor het maken van een afspraak of meer informatie, Klik op onderstaande knop.

Vital Centre laaste nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en activiteiten

Edwin

Swen

Ineke