GEZONDE LEEFSTIJL

Beweging is bij Vital Centre een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl, naast ontspanning, slaap, voeding en mindset. Breng je leefstijl in beweging en ontdek met hulp van onze coaches waar er door middel van zelfzorg winst valt te behalen. Je kunt je immuunsysteem versterken, gezond afvallen, je autonome zenuwstelsel versterken, meer energie ervaren of een sterker brein krijgen en lekkerder in je vel zitten. Als preventiecentrum is Vital Centre meer dan alleen een sportschool: wij helpen je met al je gezondheidsvragen.

Fit SWITCH

Fitter en actiever met Fit SWITCH. Pas op dit programma kan je leefstijl ernstig bevorderen. 

Lig je ‘s avonds uitgeput op de bank en ben je op zoek naar meer energie? Kun je je kleinkinderen niet meer bijhouden met een potje tikkertje? 

Dan is dit programma wat voor jou! Ineke, Joey en Tom gaan je helpen met je gezondere leefstijl en leren je alles hoe je dit aan moet pakken. 

We hebben veel kennis in huis en delen dit graag met je! 1 Ding is zeker, je hebt er voor de rest van je (actieve) leven plezier van!    

Wat houdt de Fit SWITCH  in? 

Natuurlijk is gezond leven meer dan alleen actief leven. Maar dit vormt wel het eerste en belangrijkste fundament. Gedurende 12 weken ga je gezamenlijk aan de slag. En leer je alles over:

 • Welke beweegvormen noodzakelijk zijn om fit, sterk en gezond te blijven
 • Wat je moet doen om meer vet te verbranden
 • Hoe we het proces van spierverval kunnen afremmen en omkeren
 • Hoe je elke training optimaal en veilig kunt doen 

Durf jij de Fit SWITCH aan?

Wordt een echte kenner van een gezonde leefstijl, waarvan je de rest van je leven de vruchten plukt! Kiezen voor en werken aan de Fit SWITCH resulteert gegarandeerd in gezondheidswinst. Je weet door het oerwoud van informatie tegenwoordig niet meer wat goed of slecht is. In dit programma heb je de garantie van goede keuzes. En kan je stapje voor stapje je leefstijl en gezondheid optimaliseren. 

Wat houdt het programma in: 

 • Start 19 april (er is plek voor 20 personen)
 • Duur 12 weken
 • 4 workshops/lezingen
 • Fit SWITCH werkboek waarin je eigen doelen concreet maakt.
 • Online platform waarin handige weetjes en (korte) opdrachten staan 
 • 1 keer in de week gezamenlijke workout op dinsdagavond 19.30u
 • Kosten € 95,-
 • Stok achter de deur
   

Kortom een programma waar je letterlijk bakken energie van krijgt! 

Geef je snel op!

.

BODY SUPPORT

Bij Vital Centre helpen wij je vanaf de eerste stap naar gezonde veranderingen. Samen met onze coaches maak je doelstellingen die behaald gaan worden. Tijdelijke oplossingen zorgen voor tijdelijke resultaten, daarom werken wij aan duurzame veranderingen.

Het Body Support programma richt zich op gezond leren eten op een toegankelijke manier. Je krijgt complete weekmenu’s, boodschappenlijsten, een variatielijst en een link voor het online volgen van jouw menu en ondersteuning van jouw persoonlijke Body Support coach.

Meer informatie of de eerste stap zetten? Neem contact op met een van onze Body Support coaches.
.

PREVENTIECENTRUM

Als NL Actief geaccrediteerd Preventiecentrum biedt Vital Centre beweegprogramma’s en trajecten aan onder begeleiding van specialisten. In samenwerking met de huisarts, fysiotherapeut, diëtist en andere betrokkenen verbindt Vital Centre zorg met sport. Bij ons kunnen ook mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, niet aangeboren hersenletsel, reuma, maar ook met overgewicht/obesitas, veilig en met plezier sporten. Het preventiecentrum werkt volgens een afgesproken protocol, waarin metingen en persoonlijke programma’s zijn vastgelegd om je optimaal te begeleiden.

Meer weten over onze beweegprogramma’s of andere zorg-medische vragen? Neem contact met ons op.

FYSIO

FysioFits is een praktijk voor fysio- en manuele therapie. Gekenmerkt door vakmanschap, persoonlijk contact en klanttevredenheid. De behandelingen zijn doelgericht en effectief, waardoor je weer snel goed kunt bewegen. Meestal wordt de behandeling van fysiotherapie vergoed door de zorgverzekering, afhankelijk van je pakket. FysioFits heeft contracten afgesloten met (bijna) alle zorgverzekeraars. Door de hechte samenwerking en het gebruik van topfaciliteiten is snel herstel mogelijk.

Vertrouwen, verbinden, verbazen

Instinct

Als partner van Vital Centre wil Instinct jou de regie geven op je fysieke en mentale gezondheid. Door effectieve en toegankelijke methodes te gebruiken geven de workshops van Instinct je de tools om gezond(er) en sterk(er) te zijn. Onze collega Joey geeft met zijn bedrijf workshops bij Vital Centre in onder andere stress management, beter leren presteren en de Wim Hof Methode. De regie op eigen gezondheid nemen is een centraal thema in de workshops. Hierin gaat het vooral over het leren omgaan met stress, gebruiken van onze ademhaling en andere aspecten van het menselijk lichaam. Kijk voor meer informatie op de website www.instinct.nl.

COACHING

Mentale coaching wordt bij Vital Centre verzorgd door Gemma Lammers. Deze unieke samenwerking ontstond vanuit de behoefte om naast de al bestaande faciliteiten van Vital Centre ook begeleiding aan te bieden op het mentale vlak. Gemma kan ook je bedrijf komen versterken tijdens teambuildingsdagen of andere trajecten. Voor het maken van een afspraak of meer informatie, Klik op onderstaande knop.