GEZONDE LEEFSTIJL

Beweging is bij Vital Centre een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl, naast ontspanning, slaap, voeding en mindset. Breng je leefstijl in beweging en ontdek met hulp van onze coaches waar er door middel van zelfzorg winst valt te behalen. Je kunt je immuunsysteem versterken, gezond afvallen, je autonome zenuwstelsel versterken, meer energie ervaren of een sterker brein krijgen en lekkerder in je vel zitten. Als preventiecentrum is Vital Centre meer dan alleen een sportschool: wij helpen je met al je gezondheidsvragen.

BODY SUPPORT

Bij Vital Centre helpen wij je vanaf de eerste stap naar gezonde veranderingen. Samen met onze coaches maak je doelstellingen die behaald gaan worden. Tijdelijke oplossingen zorgen voor tijdelijke resultaten, daarom werken wij aan duurzame veranderingen.

Het Body Support programma richt zich op gezond leren eten op een toegankelijke manier. Je krijgt complete weekmenu’s, boodschappenlijsten, een variatielijst en een link voor het online volgen van jouw menu en ondersteuning van jouw persoonlijke Body Support coach.

Meer informatie of de eerste stap zetten? Neem contact op met een van onze Body Support coaches.
.

PREVENTIECENTRUM

Als NL Actief geaccrediteerd Preventiecentrum biedt Vital Centre beweegprogramma’s en trajecten aan onder begeleiding van specialisten. In samenwerking met de huisarts, fysiotherapeut, diëtist en andere betrokkenen verbindt Vital Centre zorg met sport. Bij ons kunnen ook mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, niet aangeboren hersenletsel, reuma, maar ook met overgewicht/obesitas, veilig en met plezier sporten. Het preventiecentrum werkt volgens een afgesproken protocol, waarin metingen en persoonlijke programma’s zijn vastgelegd om je optimaal te begeleiden.

Meer weten over onze beweegprogramma’s of andere zorg-medische vragen? Neem contact met ons op.

FYSIO

FysioFits is een praktijk voor fysio- en manuele therapie. Gekenmerkt door vakmanschap, persoonlijk contact en klanttevredenheid. De behandelingen zijn doelgericht en effectief, waardoor je weer snel goed kunt bewegen. Meestal wordt de behandeling van fysiotherapie vergoed door de zorgverzekering, afhankelijk van je pakket. FysioFits heeft contracten afgesloten met (bijna) alle zorgverzekeraars. Door de hechte samenwerking en het gebruik van topfaciliteiten is snel herstel mogelijk.

COACHING

Mentale coaching wordt bij Vital Centre verzorgd door Gemma Lammers. Deze unieke samenwerking ontstond vanuit de behoefte om naast de al bestaande faciliteiten van Vital Centre ook begeleiding aan te bieden op het mentale vlak. Gemma kan ook je bedrijf komen versterken tijdens teambuildingsdagen of andere trajecten. Voor het maken van een afspraak of meer informatie, Klik op onderstaande knop.