09:00-09:50u Bodyshape G
09:00-09:50u Circuit X
09:15-10:05u Megawalk M
09:30-09:45u Core 15 min. F
10:00-11:00u BodyBalance G
10:15-11:05u Spinning Wattage S
18:00-18:50u Vital Spinning S
18:15-19:05u Megawalk M
18:30-19:20u Vital Aqua Z
18:30-19:20u BodyBalance G
19:00-19:50u 9mnd programma BZ
19:00-19:50u Ultimate workout X
19:15-20:05u Megawalk Combi M
19:30-20:20u BodyPump G
19:30-20:20u Vital spinning S
20:00-20:15u Core 15 min. F
20:00-20:50u BodyShape BZ
20:30-21:20u Circuit training X

Dinsdag

09:00-09:50u Bodyshape BZ
09:00-09:50u Spinning + oef. S
09:30-09:45u Core 15 min. F
09:30-10:30u Looptraining B
10:00-10:50u Megawalk combi M
18:30-19:20u BodyAttack BZ
19:00-19:50u Circuit training X
19:00-19:50u Spinning Wattage S
19:00-20:30u Looptraining B
19:00-19:50u Vital Aqua dance Z
19:15-20:05u Megawalk M
19:30-20:20u BodyPump BZ
19:30-20:30u Vital Boxing* GZ
20:00-20:15u Core 15 min. F
20:00-20:50u BodyShape G
20:00-20:50u Vital Spinning S
20:15-21:05u Megawalk combi M

* Vital Boxing lessen zijn alleen voor leden die de Boxing clinic hebben gevolgd.

Woensdag

09:00-09:50u Mental G
09:00-09:45u Vital Aqua Z
09:00-09:50u BodyPump BZ
09:30-09:45u Core 15 min. F
09:15-10:05u Megawalk M
10:00-10:50u Bodyshape BZ
18:15-19:05u Megawalk M
18:30-19:20u BodyJam BZ
19:00-19:50u Vital Spinning S
19:00-19:50u Ultimate workout X
19:00-19:50u Bodyshape G
19:00-20:30u Looptraining B
19:30-20:20u BodyCombat BZ
20:00-20:15u Core 15 min. F
20:00-20:50u Circuit training X
20:00-20:50u Vital Zumba G
20:30-21:30u Vital Boxing* GZ

Donderdag

09:15-10:00u Megawalk M
09:30-09:45u Core 15 min. F
09:30-10:20u Spinning + oef. S
09:30-10:20u Bodyshape senioren G
18:00-18:50u Spinning + oef. S
19:30-20:20u Spinning Wattage S
19:00-19:45u Vital Aqua Z
19:00-19:50u Megawalk combi M
19:00-19:50u BodyAttack G
19:30-20:20u BodyStep BZ
20:00-20:15u Core 15 min. F
20:00-20:50u Circuit training X
20:00-20:50u BodyBalance G
21:00-22:00u Circuit training X

Vrijdag

09:30-10:00u BBB/Cardio 30 min. F
10:00-10:50u Vital Zumba G
18:15-19:05u Megawalk M
19:00-19:50u BodyPump BZ
19:30-20:20u Vital Spinning S
20:00-20:15u Core 15 min. F

Zaterdag

09:00-10:30u Looptraining B
09:15-10:05u Megawalk M
09:30-09:45u Core 15 min. F
10:00-10:50u Ultimate workout X
10:00-10:50u Vital Spinning S
11:00-11:50u BodyAttack G

Zondag

09:30-09:45u Core 15 min. F
10:00-10:50u Megawalk M
10:00-10:50u BodyJam G
10:30-11:20u BodyPump BZ
11:00-11:50u BodyBalance G