397bc37b bb09 4210 a68e e9f99ceded9a

VITAL FIT BUITEN

Vind je het ook lastig om thuis te trainen? Wij helpen je vanaf vrijdag 8 januari graag om weer in beweging te komen met Vital Fit Buiten!

In een workout van 45 minuten helpen wij je weer op weg. Hierbij ontvang je van ons:
• Een schema bestaande uit functionele oefeningen die je ook thuis kunt doen
• Een workout van 45 minuten onder toezicht van één van onze Vital instructeurs
• Buiten op locatie in Raalte of Heino

Voor €9,99 boek je al je eerste workout! De reguliere contributie van de maand januari wordt niet door ons geïncasseerd. Er zijn 6 plekken per tijdsblok beschikbaar. We hanteren hierin de richtlijnen van het RIVM.

Kijk voor het rooster bij ‘aan-/afmelden sportactiviteiten’ via onze website. Hier vind je de dagen en tijdstippen wanneer jij kunt komen trainen met één van onze instructeurs. Wil je je graag aanmelden op een tijdstip? Mail ons dan via raalte@vitalcentre.nl.


 

f59a989f c79c 4a9f a2ff 25bdf9672cb4

BODYSUPPORT ACTIE

We weten allemaal dat een ongezonde leefstijl en overgewicht het risico op ziekte vergroot. Dus lockdown of niet, ook op afstand willen wij je graag helpen je goede voornemens waar te maken! Bijzondere situaties vragen om een bijzondere aanpak, daarom bieden we speciaal in deze tijd BodySupport online aan.

Wat houdt BodySupport Online in?

Kort programma van 6 weken om je op weg te helpen met bewuste voeding (met gewichtsverlies als doel)
Een intake van 30 minuten, waar we gaan kijken wat je nodig hebt en welk type menu het beste bij jou past
6 weken lang menu's aangepast op jouw doelstelling
Tips om met bewegen fitter te worden en het afvallen te stimuleren
Wekelijks online weeg- en coachingsmoment (van 20 minuten) om te kijken waar je staat en obstakels te bespreken (door middel van eigen weegschaal en meetlint)

De kosten zijn €50,- voor 6 weken. De start kun je zelf bepalen. Voor meer informatie of om je aan te melden, mail naar i.eikenaar@vitalcentre.nl.

 


 

Zoals in de toespraak van Minister President Rutte bekend is gemaakt gaat Nederland weer in een harde lock-down. Vanaf 15 december zijn Vital Centre Raalte en Heino tot in ieder geval 19 januari gesloten. Wij betreuren dit bericht maar hebben ons neer te leggen bij dit besluit van onze regering.
Alle activiteiten onder de vlag van Vital Centre, betreffende schoonheids- en massage salon Spa Vital, Aqua Vital en Zweminstituut Salland worden stopgezet. Maar we zitten niet stil.... De komende tijd gaan we zoveel mogelijk alternatieven organiseren om jullie fysiek en mentaal te ondersteunen met verschillende activiteiten. Op de website www.online.vitalcentre.nl vind je een database met verschillende soorten lessen en workshops. Door op de link of het ‘Vital Centre Online’ logo te klikken kom je eenvoudig op deze website terecht. Ook zijn onze live lessen (waaronder BodyAttack, Vital Yoga, Vital Steps, Pilates, Bodypump en BodyShape) nog steeds terug te kijken via onze Facebook pagina!

Alle informatie wordt als eerste verspreid via onze nieuwsbrief, daarvoor kun je je aanmelden in de kolom hiernaast. Heb je verdere vragen over je abonnement of onze centra, neem dan gerust contact met ons op via social media of onze mailadressen; heino@vitalcentre.nl of raalte@vitalcentre.nl.